Torsdag den 30. - Nevada City-St Regis - USA 2012

Tur til USA og Canada 2012
USA i bil og på MC den 17. aug. - 11. sept. 2012
Gå til indhold

Torsdag den 30. - Nevada City-St Regis

Virginia City - St. Regis: 441 km - I dag er en transportdag undervejs mod Seattle.

I dag startede turen kl. 09.15.
Og grunden til det var, at vi, som boede i cabin’en først kunne få morgenmad fra kl. 8.00.
Til gengæld var det værd at vente på, da landladyen havde anrettet den fineste gang morgenmad, vi har fået på hele turen.
Først en lille forret med frugt, jordbær, melon, blueberrys og banan.
Efter det kom hovedretten – pancake med en slags kødpølse (stegt) med lemonsauce.
Samtidig fik vi en snak med hende og med to andre gæster på stedet – et par fra Cody, hvor manden ikke kunne høre særlig godt og med konen, som havde været lærerinde. De var ekstra kørt fra Cody for at se et drama på Opera House i Virginia City.
I øvrigt sagde han, at hvis man ville besøge Buffalo Bill Museet i Cody, så skulle man bruge 2 dage for at se det hele. Han ærgrede sig faktisk over de busser, der kom og kun havde 2 timer til rådighed – han har været kustode på museet.
Landladyen fortalte i øvrigt om området og at der i gamle dage omkring 1860 havde levet 20.000 mennesker i Virginia City og Nevada City. I dag levede der kun 140 i Virginia City og 8 i Nevada City – altså hele året rundt.
Deres stille periode var i december og januar – i oktober kom jægerne og i februar kom snescooterne ligesom os på rundtur.
Huset de boede i og hytterne man kunne leje var bygget af hendes mand.

Vi fortsatte mod Alder – en gammel guldgraverby – og derfra op imod Butte via motorvejen hvor vi tog highwayen til Anaconda og Philipsburg. En flot tur langs floder  - i bjerge og undervejs holdt vi pause ved Georgetown Lake – en flot rasteplads med borde og bænke.
Derfra kørte vi til Drummond, hvor vi kørte på Interstate 90 mod St Regis.

Her bor vi nu på Super8 og har været ude at spise på en nærliggende restaurant (hvor vi fik 10% rabat fordi vi boede på Super8).  
Vi startede lige med en øl og et glas vin i den nærliggende park.

Det var dog ikke uden komplikationer da serveringsdamen og kokken åbenbart ikke rigtig kunne finde ud af det sammen. Nogle af os fik forretten efter hovedretten. Steaken var ikke well done, men red, så det var lidt frem og tilbage med maden. For dette roderi fik vi en gratis genstand. Men ikke nok med det, så påstod hun, at kun 3 af 4 havde betalt for maden. Det var dog hende som var galt afmarcheret. Efter middagen gik vi ind i giftshoppen, og der røg der igen en t-shirt, ring og andet godt ned i tasken.
Vi er nu alle gået til ro kl. 21.30 og i morgen tager vi afsked med Konny og John som kører nordpå til Canada.
Vi andre fortsætter til Ellensburg.

Se et par flere billeder fra i dag.

Tilbage til indhold