Onsdag den 29. - W.Yellowstone-Nevada City - USA 2012

Tur til USA og Canada 2012
USA i bil og på MC den 17. aug. - 11. sept. 2012
Gå til indhold

Onsdag den 29. - W.Yellowstone-Nevada City

West Yellowstone - Virginia City: 240 km. Endestationen blev Nevada City - 1,5 mil fra Virginia City - værelserne på det eneste motel/hotel fra 1860 var ikke gode nok.

Kl. 8.00 var der afgang fra West Yellowstone og igen ind i Yellowstone National Park, hvor vi skulle sydpå til Old Faithfull - den største gejser i Yellowstone. Vi kom dertil 1 time før næste Blow og det gav os tid til at se de andre gejsere i området.

Undervejs dertil gjorde vi holdt ved Midway Geyser Bassin (Grand Prismatic Spring) og undervejs tilbage så vi Firehole Lake og gejsere.
Midway Geyser var enorm flot med mange farver og vand som løb ned i Firehole River.
Efter Old Faithfull kørte retur mod West Yellowston og igen undervejs tilbage så vi flere gejsere, bl.a. i Lower Geyser Basin.
Vi holdt frokostpause i West  Yellowstone og fortsatte mod Virginia City – vi kom forbi en stor opdæmmet sø og ellers var det ud over prærien i stærk vind – men varmt.
Vi ankom til Virginia City og stoppede ved det eneste motel/hotel i byen fra 1860, men der var kun 2 værelser med bad og 2 værelser med fælles bad med resten af hotellet så vi valgte at køre videre til Nevada City.
Her indkvarterede Konny og John og Rita og Reinar sig i en cabin


mens Grethe og Leif og Gitte og Svesse indkvarterede sig på det nærliggende hotel i gammel cowboystil - Hotel Nevada - med skæve gulve, så skæve, at Svesse rullede over på Gittes side i sengen.


Vi sidder nu på terrassen og får en øl og en kop kaffe og skal senere mødes med resten af rejseholdet i Virginia City.

Se flere billeder fra i dag og et par små film
Der er ingen internet i cabin'en, så vi kan først uploade i morgen - og det er gjort nu, hvor vi er ankommet til St Regis.

Tilbage til indhold