Onsdag den 22. - Shelby-Lewistown - USA 2012

Tur til USA og Canada 2012
USA i bil og på MC den 17. aug. - 11. sept. 2012
Gå til indhold

Onsdag den 22. - Shelby-Lewistown

Shelby - Lewistown: 310 km

Fortsættelse af natten til i dag.
Kl. 04.00 kom der så en trucker og satte sig inde hos os.
Det betød samtidig, at vi ikke mere kunne sidde og blunde og alle vågnede. Vi havde en fin snak med ham og han kunne da også give os gode tip til dagens rute.

Derfor blev den ændret iflg. den oprindelige plan, da han vidste at der på vores rute var rimelig meget vejarbejde og dirtroads.

Vi startede med morgenkaffe kl. 05.30 og var klar til at køre afsted kl. 06.30 da der blev dagslys.
Turen gik de første 2 timer på motorvej fra Shelby til Great Falls. Derfra gik ruten over endeløse landeveje og forbi endeløse høstede kornmarker - de er godt nok store her i Montana.
Undervejs skulle vi være opmærksomme på pludselig kommende rådyr, som absolut skulle over på den anden side af vejen. Vi havde nær ramt et. Truckeren havde advaret os.Vi ankom til Lewistown kl. 11.30 og fandt et motel, som dog først åbnede for os et par timer senere. Nu er det eftermiddag og vi trænger alle til en lille blund da vi ikke fik og nogen slet ikke fik nogen søvn sidste nat.

I aften skal vi ud at spise, men der er ikke så mange muligheder her i Lewistown, så vi må se.

På hovedgaden havde et country/rock orkester slået sig ned på fortovet og spillede sej blues, rock og country. Vi lyttede lidt til musikken og gik hjem da det begyndte at blive koldt.


Se dagens få billeder - klik her

Tilbage til indhold