Mandag den 27. - Sheridan-Cody - USA 2012

Tur til USA og Canada 2012
USA i bil og på MC den 17. aug. - 11. sept. 2012
Gå til indhold

Mandag den 27. - Sheridan-Cody

Sheridan - Cody: 336 km

Vi startede fra Sheridan kl. 08.00 og kørte 20 km på motorvejen.

Kort efter motorvejen kørte vi ind på Big Horn Mountain. På et af udsigtspunkterne gjorde vi holdt og lidt efter os kom der to Harley’er og gjorde holdt.
Det viste sig at være en Priest fra et eller andet lokalt samfund og han tilbød at "blesse" os og vore motorcykler.
Han ønskede os al lykke på den videre færd og at vi måtte komme godt frem og undgå uheld med bl.a. de store lastbiler.

Han gik naturligvis hen til den største Harley:-)


Vi drejede af på US 14a og kørte op gennem et meget flot bjerglandskab hvor vi havde udsigt 100 x 160 mil over den flotteste slette, hvor det angiveligt skulle være en del vilde mustangs  - vi så dog ingen.Vi gjorde holdt i Powell hos en købmand og fik lidt at spise inden vi fortsatte mod Cody.
Vi ankom hertil ca. 13.15 og fik os indkvarteret i de forudbestilte værelser – Rita og jeg var heldig at få et med køkken – alle har walkin closet.

I dag har vi besøgt den historiske del af Cody.
 

I den genopbyggede Cody (opkaldt efter William F. Cody ("Buffalo Bill") ligger bl.a. John Jeremiah Liver-Eating Johnson begravet (Se filmen "Jeremiah Johnson" med Robert Redford i hovedrollen)

Vi har nu været til middag på The Cody Cattle Company og hørt country musik ved The Tripple C Cowboys – det var meget underholdende og maden var bare i top – Brisket, kylling, æblemos, coleslaw og kage til kaffen.
 

Efter middagen og showet var vi til Rodeo i Cody World Champion Arena, hvor vi så hesterodeo, bullriding, lasso jagt efter kalve, hurtig ridning o.s.v.
Det var en spændende oplevelse, selvom nogle syntes det var synd for både heste, tyre og kalve.


Men de så alle ud til at være i orden efter deres optræden. Nogle af cowboysene blev dog lidt medtaget og humpede ud af arenaen.

Se flere fotos fra i dag - klik her og et par film fra rodeoet

Tilbage til indhold