Lørdag den 18. - Seattle-Duncan - USA 2012

Tur til USA og Canada 2012
USA i bil og på MC den 17. aug. - 11. sept. 2012
Gå til indhold

Lørdag den 18. - Seattle-Duncan

Seattle - Duncan på Vancouver Island: 357 km. 1 færgeoverfart: Tsawwassan - Swartz Bay, 1½ times sejlads.
I Duncan skal Rita og Reinar besøge Rita's faster og kusine mens de øvrige evt. kører en tur på Vancouver Island.

Vi startede i morges fra vores hotel kl. 08.30 og blev kørt til mc-udlejningen. De andre fire gjorde det samme på deres hotel ved lufthavnen og blev kørt til Hertz biludlejning.

Vi fik udleveret vore MC'er - tjekkede dem sammen med Tyler og fik pakket vore ting ned i taskerne.

Efter en ½ time ankom de to biler og vi kunne begynde vores tur til Vancouver Island.
Vi nåede hverken færgen kl. 13 eller 14. Men kl. 15 kom vi med.
Det var en dyr tur, så vi skal ikke klage over priserne på færgerne hjemme i Danmark.Vi ankom til Victoria - Swartz Bay - på Vancouver Island kl. næsten 17 og kørte direkte til Duncan, hvor vi straks fandt Thunderbird Motor Inn. Vi havde dog tabt de to biler undervejs, men heldigvis vidste de, hvor vi skulle hen og hvad motellet hed.  Herudover var Leif ved at køre tør og vi kunne simpelthen ikke finde en tank - det lykkedes til sidst, og da havde Leif kun benzin tilbage til 10 miles. Vi havde lige fået os indkvarteret så kom bilerne.

Rita og Reinar fortsatte næsten straks til Ritas familie og var der kl. 19.07 - lige til en dejlig middag i hyggelige omgivelser. Kirsten, Dana, Johanne og Brian tog imod os i indkørslen og vi havde en meget hyggelig aften, hvor mange familiære ting blev genopfrisket.
Johanne kunne trods sine 91 år og 60 år i Canada stadig tale perfekt sønderjysk - det var lidt skægt. Den eneste, der ikke syntes det var så sjovt, var Danas mand Brian, som ikke forstod noget.Vi tog hjem igen til  motellet kl. 23.30 og er nu klar til næste dag.
Vi har kørt 357 km inkl. færgeoverfarten, så det var en god start.

Se flere billeder


Tilbage til indhold