Tirsdag den 6. - Homestead-AlamoBiludlejning - USA 2014

Sydstaterne i USA i Mustangs
Gå til indhold

Tirsdag den 6. - Homestead-AlamoBiludlejning

Turen
Morgenmad på hotellet og så prøve vi at få checket ind til alle fly hjemad og få printet boardingpas.
Det lykkedes at checke ind til de to første fly, men så ikke til flyet fra München til Hamborg, da det var med AirBerlin og det kunne vi gøre fra hotellet.
Der var hverken papir eller blæk i printeren, og de havde ikke mere af hverken det ene eller andet.
Vi satsede derfor på at kunne få det ordnet i lufthavnen, men AirBerlins repræsentant kunne ikke og sagde vi skulle gøre det i München.

Vi kørte  fra hotellet DaysInn i Homestead i god tid mod bilafleveringen ved Miami Internationale Lufthavn og vi havde lavet en rute ad de små veje så vi ikke risikerede at køre forkert på de store motorvejssammenføringer.
Det gik så godt og vi nåede frem allerede frem til Alamo Biludlejning kl. 10.30 selvom vi faktisk først skulle være i lufthavnen kl. 12.00 inden vi skulle flyve hjemad kl. 14.00 - efter planen.

Afleveringen af bilen gik fint - der var ingen problemer i det selvom de var møgbeskidte.
Vi har i alt kørt 6.062 km.
Bilen har kørt ca. 12 km på literen - omregner man benzinprisen (4,20 kr. pr. liter) til danske forhold, så har vi kørt ca. 25 km på literen :-)

 

Men vores første fly fra Miami til Philadelphia var blevet forsinket til kl. 15.20 i stedet for normal afgang kl. 14.00 p.g.a. sne og frost i Philadelphia - vi kunne ikke komme af sted da flyene ikke kunne lande der.
Ydermere måtte vi sidde i flyet i 20 minutter inden de ville lade os flyve af sted.
Men der var en flot udsigt over Miami, da vi fløj.



Det gav så en udfordring med at nå det næste fly fra Philadelphia til München da det ikke kunne nås, så vi var lidt nervøse for, hvad der ville ske.
Men heldigvis for os og de der skulle videre til Rom, så fik de de næste fly til at vente på os, så selv om flyvetiden til München var reduceret til 7 timer og 35 minutter p.g.a. kraftig medvind, så kunne det stadig give problemer med at nå flyet i München til Hamborg, da vi som nævnt ikke kunne få printet vores boardingpas ud.
Men alligvel måtte vi næsten løbe fra det ene fly til det andet - fordelen var så, at vi ikke skulle vente i Philadelphia.

Vel ankommet til München skulle vi så have vores boardingpas hos AirBerlins infokontor, men et eller andet kludder mellem US Airways og AirBerlin gjorde så, at det tog meget lang tid, før det lykkes.
Så også her måtte vi næsten løbe fra ene fly til det andet.

Vi kom planmæssigt til Hamborg - fik vore kufferter, som vi var lidt nervøse for kunne have landet et andet sted p.g.a. kludderet.
Vi ventede i strålende solskin (dog ikke i 30 graders varme, som vi lige kom fra i Miami) på det aftalte sted i lufthavnen, så shuttlebussen kom og hentede os for at køre os til Konny og Johns bil.



Endelig hjemad i en helt anden trafikkultur og med almindelig gearskift.

Vi er nu klar til en kop dansk te, kaffe og rugbrød - klokken er 15.30 den 7. januar - vi var jo 6 timer efter Danmark, da vi startede hjemrejsen.
Trætheden er ved at indfinde sig - vi mangler en nats søvn, så sofaen kalder snart ........

Dagens rute - 47 km - i USA:
Tilbage til indhold