Søndag den 28. - New Orleans - Taxi - USA 2014

Sydstaterne i USA i Mustangs
Gå til indhold

Søndag den 28. - New Orleans - Taxi

Turen
Hotellet bestilte en taxi til os til kl. 10.00 og den kørte os ind til nærheden af French Quarter som er det område, man skal se i New Orleans (i mange sammenhænge også kaldet NOLA - New Orleans LouisianA).
Taxichaufføren vidste dog ikke hvor anlægspladsen til båden var, så vi måtte hjælpe ham med at finde vej. Han var oprindelig fra New Orleans men havde boet 16 år i Atlanta og var først kommet tilbage for 5 måneder siden. Men at han ikke vidste hvor det var, undrede os dog noget, men vi nåede frem, og han ved nu hvor det er :-)

Vi gik først hen i nærheden af hvor vi skulle med riverboat'en for at være sikker på at kunne være tilbage i god tid inden man skulle ombord - 3/4 time før afgang vil der være en pibekoncert fra båden - damppiber.

Længere henne ad Riverwalken kom vi til French Quarter - den berømte bydel - op i kvarteret via Canal Street og derefter ind på Bourbon Street, som er den mest berømte gade i New Orleans.
Gaden og de omliggende gader består af huse med balkoner men i underetagen er der butikker, giftshops, barer og restauranter.
Så hvis man vil have en pind i øret er det her det sker.
Rundt i gaderne og på restauranterne var der musik - jazz forstår sig.Der er en masse billeder af gaderne og husene på fotosiden - det er en flot og en anderledes by end de andre sydstatsbyer vi har været i - meget fransk inspireret.

Efter rundturen i gaderne og en frokost skulle vi med båden fra haven på Mississippi - Natchez Riverboat/Steamboat.
En af de to tilbageværende ægte dampdrevne hjuldampere. Indtil 2013 var der 6 både af den type.
Vi havde bestilt en tur med brunch og jazzmusik, og det skulle vise sig at være en god idé, da det ikke var for varmt udenfor, hvor alle de, der ikke havde bestilt mad, skulle sidde.
At maden så ikke var helt så godt som vi havde forventet er en anden sag.
Efter sejlturen var vi lige et smut i Outlet og tog derefter en taxi hen på Motellet.

Vi var heldige med vejret - d.v.s. ingen regn, som er i området p.t. - men det var gråvejr og ca. 21-22 graders varme, men de lavthængende skyer fik det til at føles koldere.
I morgen skulle vi gerne på vej ud af byen se en af de berømte kirkegårde, så vi skal have lagt ruten i aften.

Mere herom i morgen.

Tilbage til indhold