Onsdag den 17. - Miami-Orlando - USA 2014

Sydstaterne i USA i Mustangs
Gå til indhold

Onsdag den 17. - Miami-Orlando

Turen
Det var dejligt at få en god nats søvn - kun afbrudt af mange startende fly, toge der hylene og så skraldemanden der kom forbi kl. 03.30 (første gang).
Vi lagde ud med et godt morgenmåltid på den lokale diner med hashbrowns, scrambled egg's og diced ham, dertil franskbrød med marmelade og alt det kaffe man kunne drikke.

Vi begyndte turen mod Orlando kl. 09.30 og 6 timer senere havde vi stort set kun kørt i by (Miami er stor og der er megen trafik og forfærdelig mange lyskryds.
Det er i hvert fald ikke her man har opfundet den grønne linie.

Men lidt efter lidt løsnede det sig og helt fint blev det da vi tog vejen A1A som går helt ude ved Floridas kyst.
Det var et flot syn ud over Atlanterhavet og i kvartererne Palm Beach, hvor de "rige" holder til, var der mange flotte villaer.

Efterhånden som eftermiddagen gik og vi ikke var nået særlig langt besluttede vi at køre direkte til hotellet i Orlando, men her kom vi fra hinanden i den stærke eftermiddagstrafik.
Men heldigvis havde vi begge adressen på hotellet.
Konny og John kørte på Interstate 95 hvorimod Rita og jeg kørt på motorvejen til Orlando.
På motorvejen kom vi til at køre igennem et betalingssted uden at trække en "billet" og vi var derfor lidt nervøse for, om vi kunne komme af motorvejen.
Så vi spurgte på en rasteplads på motorvejen hvad der skete, hvis man ikke havde trukket en billet og de sagde, at man nok kunne komme af motorvejen, men der blev nok sendt en bøde til biludlejeren for den manglende betaling af motorvejsafgiften.
Vi så senere, at bøden er i størrelse af 100$ udover de 15$ vi betalte for at komme af motorvejen, så vi må se når vi leverer bilen tilbage om der ligger et bødeforlæg (det gjorde så ikke).

I øvrigt er de lidt smarte her i USA. Rastepladserne på motorvejen ligger midt imellem de to spor, så kan komme derind fra begge sider af motorvejen. Man kan komme tilbage igen eller vende tilbage.
Derfor laver de kun et anlæg med rasteplads, hvor vi i Danmark har en på hver side af motorvejen.

Vi landede nøjagtig på samme tid på p-pladsen ud for hotellet, som er et rigtig flot hotel og faktisk til samme pris med det første vi sov i, men der er himmelråbende forskel på standarden.
Hotellet her i Orlando er der også meget stor rabat på.

Det har hele dagen været kanon vejr og varmt, så vi har kørt med toppen af Mustangen.

Efter en god middag på Black Angus med steak o.s..v. er vi nu rimelig trætte af den stressende køretur i Miami's gader og må nødvendigvis gå i seng.

I morgen vil vi besøgt Outlet'et her i Orlando og tage en slapper ved poolen resten af dagen.


Dagens rute - 392 km
Tilbage til indhold