Tirsdag den 30. - Panama Beach City-Chiefland - USA 2014

Sydstaterne i USA i Mustangs
Gå til indhold

Tirsdag den 30. - Panama Beach City-Chiefland

Turen
Afgangen fra Panama City Beach og det flotte hotel blev noget senere end vi plejede og det skyldtes, at morgenmaden først blev serveret kl. 08.00, hvor vi ellers plejer at kunne få morgenkaffe fra kl. 06.00.
Så vi kørte fra stedet kl. 09.30 da vi først skulle have lagt rute og bestilt hotel til i aften.
Har i øvrigt aldrig set så fin en strand - ingen sten, ingen skaller, ingen tang - fint rent hvidt sand.


I dag skulle vi blot videre ned mod det sydlige Florida - d.v.s. vi mellemstopper nu i Chiefland så turen ikke bliver for lang.

Turen gik via Scenic US Route 98 langs med den mexicanske Golf - en meget flot tur langs hvide sandstrande i 21 - 22 graders varme, men ikke nok til at slå taget ned på Mustangen, men det kommer nok snart når vi når midt ned på Florida halvøen.


Vi havde ophold i Apalachiancola - et sted hvor vi troede de landede østers men vi fandt ikke rigtig noget sted. Til gengæld kunne vi læse, at havnen havde været brugt til transport af bomuld og at byen engang havde fremstillet natursvampe.
Bomuldstransporten stoppede brat, da jernbanen kom og produktionen af svampe var også stoppet.

Vi ankom til hotellet - DaysInn - ca. kl. 17 - efter at have skiftet tidszone, så vi nu kun er 6 timer efter Danmark.

For første gang var der noget galt med bookingen - vi var kommet til at bestille værelser til i morgen aften i stedet for til i dag.
Da vi ikke mere kunne slette bookingen da der var mindre end 24 timer til i morgen og hotellet ikke kunne ændre bestillingen uden at det gik igennem Hotels.com, måtte vi ringe til Hotels.com for at få dem til at ændre bookingen til i dag, ellers ville vi komme til at betale for en overnatning uden at kunne bruge den.
Efter en længere telefonsamtale med Hotel.com ringede de tilbage til hotellet og ændrede bookingen.
Men Hotels.com havde glemt at sige til hotellet, at det gjaldt begge værelser, som vi havde bestilt, så derfor på den igen, men telefonopringning, vente, taste og tale med en ansat inden de igen kunne ringe til hotellet og sige at det var i orden.
Så vi slap for at betale for en ekstra overnatning - god service fra Hotels.com, men lidt besværlig.

Vi har nu spist på Bills Bar-B-Q og fået noget rigtig godt mad og en hel kande øl :-)

Vi har nu kørt 4.524 km og vi har i aften tjekket resten af turen, så vi nu også kan nå det hele. Næste tirsdag sidder vi i flyveren undervejs hjem.
I morgen går turen til Port Charlotte syd for Tampa - vi har valgt at køre uden om Tampa for at have tid nok til Everglades og Key West.

Dagens tur - 392 km:Tilbage til indhold